Beschrijving

Wil jij een leuke winkel beginnen met niet al te veel risico? DIT IS JE KANS!!!!

Aan de gracht in het centrum van Harlingen gelegen mooie winkelruimte. Om de lokale ondernemingen te steunen bieden wij de eerste 3 maanden het pand kosteloos aan, waarna het huurcontract pas na 3 maanden ingaat. Indien je na 3 maanden niet het gewenste resultaat hebt behaald kun je zonder opgaaf van reden ervoor kiezen om het huurcontract niet aan te gaan. Maar zeg nou zelf met deze fantastische locatie maak je al meteen goede start!

Bereikbaarheid
Gelegen aan winkelpromenade met in de directe omgeving Expert en Zeeman.

Vloeroppervlak
BVO ca. 215 m²  waarvan ca. 165 m² winkelruimte op de begane grond en ca. 50 m² opslagruimte met keuken en toilet op de verdieping.

Parkeren
In de directe omgeving is parkeergelegenheid aanwezig op de openbare weg.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Harlingen valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan Binnenstad en veerhavengebied en is bestemd als Centrum-1, (functieaanduiding Horeca van categorie 4).

De bovenstaande en in de bijlage verstrekte gegevens, betreffende de bestemming zijn verstrekt door de website www.ruimtelijkeplannen.nl d.d. 6 september 2018.

Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurders zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Huurprijs Euro 1600,- per maand na 3 maanden.

Indeling

Vloeroppervlak
BVO ca. 215 m²  waarvan ca. 165 m² winkelruimte op de begane grond en ca. 50 m² opslagruimte met keuken en toilet op de verdieping.

Kenmerken