Mijn favorieten

Onze medewerkers

HMG Makelaars

Meindert Huizinga
Meindert Huizinga
Voor alle agrarische zaken zoals grondverkoop, productierechten oa. melkquotum, bietenquotum etc. is Meindert degene waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Al meer dan 50 jaar woont en werkt Meindert in de Noordoostpolder met en tussen de agrariërs. Hij weet dan ook wat er zich in deze bedrijfstak afspeelt.
Ingrid Goes
Ingrid Goes
Ingrid heeft een jarenlange ervaring in de makelaardij in de gemeente Dronten en is de laatste 15 jaar voornamelijk werkzaam geweest in de gemeente Noordoostpolder. Ze heeft veel kennis verkregen van advisering, begeleiding en bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen/boerderijen en ook het uitvoeren van taxaties voor NWWI en Taxateurs Unie doet zij met veel plezier. Ze is VASTGOEDCERT. gecertificeerd en tevens beëdigd door de rechtbank in Lelystad als makelaar in onroerend goed. Schroom niet om haar te bellen voor advies/persoonlijk gesprek, zij is altijd bereid om u vrijblijvend de nodige tips te geven.
Linda Veldman
Linda Veldman
Linda is werkzaam als binnendienst-medewerkster en voert tevens ook alle voorkomende administratieve taken uit. Zij beantwoordt uw vragen en maakt afspraken met u om onze woningen te bezichtigen.