Beschrijving

Vraagprijs €280.000,- 

Gelegen aan het Creilerpad ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning die uitkijkt over de landerijen rondom het dorpje Creil. Interesse om in een landelijke stijl te wonen, maar niet te ver van de bewoonde wereld, dan biedt deze instapklare arbeiderswoning alle mogelijkheden. 

Deze tussenwoning, gebouwd in 1954, heeft een woonoppervlakte van 110m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 545m2. Met een uitgestrekte en goed onderhouden voortuin op het zuiden, is het heerlijk genieten in de buitenlucht. Achter het huis staat een grote schuur met overkapping, waar het heerlijk vertoeven is. 

De woning is uitstekend onderhouden met door de jaren heen verschillende renovaties. Zo zijn er in 2017 dakkapellen met HR++ glas geplaatst aan beide zijden van de bovenverdieping. Is er in 2020 een nieuwe in correcte stijl passende voordeur geplaatst en in 2021 zijn de kozijnen aan de voorkant van de woning vervangen door kunststof kozijnen met ventilatieroosters. Ook is er een aansluiting voor glasvezel aanwezig en krachtstroom. 

De benedenwoning is compleet voorzien van vloerverwarming. Daarbij creëert de royale uitbouw (4,5m) met openslaande tuindeuren  een prachtige woonkeuken. Verder bevat de benedenverdieping een kelder, een toilet en een bijkeuken met extra wastafel en keukenblok. 

De bovenverdieping bestaat uit 3 slaapkamers met een badkamer. De badkamer heeft een bad/douchecombinatie, een badmeubel (2017), een toilet en vloerverwarming. Geen koude voeten tijdens het aankleden of naar beneden te lopen om naar de wc te gaan. Verder is er een bergzolder in de woning aanwezig met een nieuwe vlizotrap uit 2015. 

De schuur/garage achter op het perceel is goed bereikbaar. Hij heeft een afmeting van 5.5x9m, heeft vloerverwarming, is volledig geïsoleerd (geluid en warmte) en bevat uiteraard ook kunststof kozijnen. Op de schuur liggen sinds 2017 maar liefst 30 zonnepanelen om de woning te voorzien van duurzame energie. De vloer is van vloeistofdichte betonkwaliteit Brl 1801 23cm dik. Daarnaast is er warm water aanwezig en krachtstroom. Deze schuur leent zich voor allerlei mogelijkheden, voor ieder wat wils. 

De voortuin is goed onderhouden en bevat een terras, een kleine vijver, grasveld en prachtige pruimenboom die op hete dagen voor een fijne schaduw zorgt. Vooraan bij de weg is een parkeerplaats gemaakt voor respectievelijk 3 auto's. Tussen de woning en de garage achter op het perceel is een pleintje dat toegang geeft tot de overkapping. 

De woning ligt in een betrekkelijk rustige buurt. Er wonen relatief veel jonge gezinnen met kinderen aan het Creilerpad. Het dorp Creil is met de fiets gemakkelijk te bereiken. Op ongeveer 1 kilometer vanaf de woning liggen de scholen, sportgelegenheden en ook een supermarkt. Daarnaast is de A6 gemakkelijk te bereiken op een afstand van circa 5 kilometer, geen stoplicht te bekennen. 

Indeling: de woning bestaat uit vijf kamers waarvan drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en twee aparte toiletten aanwezig. Ook bevat de woning een eetkeuken.

Garage/s: afmeting 5.5 x9 meter volledig geïsoleerd  vloer is van vloeistof dichte beton kwaliteit Brl 1801 23cm dik ,warmte en geluid geïsoleerd vloerverwarming en wasbak met warm water, op het dak liggen 30 zonnepanelen 
Glasvezel aanwezig

Kenmerken