Beschrijving

Bieden van af €325.000,- 
Verrassend ruime 2 onder een kapwoning 
Zeer energie zuinige woning met energie label A.
De woning beschikt over10 zonnepanelen 270 WP per stuk 
Super  nette woning instap klaar !!!!

Deze ruime eengezinswoning met veel groen in de directe omgeving. Het huis beschikt over veel ruimte en mogelijkheden. De woonkamer biedt toegang tot de gezellige tuinkamer . 

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, wat je echt riante slaapkamers kunt noemen en op de 2e verdieping zijn nog 1 ruime slaapkamer gerealiseerd.

De woning staat op een mooi perceel van 351m² eigen grond. De tuin is verzorgd en beschikt over een vrijstaande houten berging en een achterom. In de nabijheid bevinden zich verschillende basisscholen, speeltuintjes en het rondommetje van Creil  

Oprit van de woning biedt plaats voor twee auto’s tevens zijn er aan de straat meerdere vrije parkeer plaatsen 

Indeling
Begane grond: Entree/hal met toiletruimte, meterkast (is aangepast voor opladen elektrische auto (3-fase 25 A)en trapopgang. aansluiting glasvezel aanwezig.  Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer en van daar uit in de woonkeuken . Via de achterdeur is de tuinkamer  bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, badkamermeubel en toilet.

Tweede verdieping
Via vaste trap bereikbaar. Overloop met toegang tot 1 slaapkamers. Voldoende bergruimte achter de knieschotten(geïsoleerd ). De omvormer voor de zonnepanelen en de opstelplaats voor de cv-ketel(2019) mechanische ventilatie  en was apparatuur bevinden zich tevens op de overloop.

Bijzonderheden

• Kindvriendelijke woonwijk met verschillende basisscholen op loopafstand
• Diepe achtertuin zuid gericht met houten  schuur
•  4 slaapkamers
• Mooie tuinkamer 
• Alles hardhouten kozijnen voorzien van HR glas
• 10 zonnepanelen 270 WP 
. woning is in 2021 van buiten en van binnen opnieuw geschilderd 

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken