Beschrijving

Bieden vanaf Euro 230.000,-

Gelegen in Emmeloord ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning in de Capellastraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 150 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 258 m2. De woning is gebouwd in 1976 en heeft een energielabel A.
In 2019 is er een nieuwe badkamer en keuken geplaatst met van alle gemakken voorzien. De keuken heeft een prachtig losstaand 6 pits gasfornuis met oven,
koelkast, losse vriezer, en vaatwasser.

De tuin op het zuiden is 17 meter en heeft een groot zonnescherm over de hele breedte van de woning.

Capellastraat 12 is gelegen in de buurt Emmeloord-Revelsant-Zuid. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Emmeloord, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Indeling

Indeling: de woning bestaat uit zes kamers waarvan vijf ruime slaapkamers. Daarnaast is er een prachtige nieuwe badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. Een van de slaapkamers beschikt over een grote dakkoepel.

Kenmerken