Beschrijving

Op een zeer fraaie locatie staat dit mooie vrijstaande huis. Deze sfeervol, goed onderhouden en energiezuinige woning met inpandige garage staat op een perceel van 815m2, met een woonoppervlakte van 593m2 in de woonwijk De Erven in Emmeloord. 
De locatie is gelegen op korte afstand van het centrum van Emmeloord, woonkern van de Noordoostpolder, en heeft een goede aansluiting op de A6 en N50.
Er zijn diverse scholen en sportclubs in de omgeving, welke goed lopend en met de fiets bereikbaar zijn. De woning beschikt over een mooie beschutte vrij gelegen achtertuin met fraai aangelegd terras waar u op alle momenten van de dag een plekje in de zon of schaduw kunt vinden. Tevens ligt de woning aan het water, waar eventueel kinderen met een bootje kunnen varen. In de tuin staat een prachtige houten blokhut voorzien van houtkachel en barbecue waar menig gezellige avonden doorgebracht kunnen worden.

De woonkamer, voorzien van open haard, heeft een fraaie lichtinval met mooie openslaande deuren naar de ruim opgezette keuken met inbouwapparatuur. Het huis heeft de masterbedroom, met aangrenzende badkamer, op de begane grond en op de verdieping zijn vier slaapkamers met badkamer en apart toilet aanwezig. Het geheel is ideaal voor een gezin met meerdere kinderen of beroep aan huis, want praktijk ruimte is er genoeg.
De extra werk-slaapkamers in het souterrain, voorzien van toilet, zouden kunnen dienen als kantoor-praktijkruimte aan huis, als hobby- fitnessruimte of als gastenverblijf. Het souterrain is zowel van binnen als van buiten te bereiken.

Kortom, een sfeervolle woning en ideale plek om te wonen.

Kenmerken