Beschrijving

Gelegen aan de rand van Emmeloord staat deze bijzonder te noemen vrijstaande woning. De woning biedt een heerlijke leefruimte met 3 lichte slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping, een eigentijdse keuken en een smaakvolle ruime en lichte woonkamer. De woning heeft een woonoppervlakte van 241 m². Het perceeloppervlakte bedraagt 844 m². De woning beschikt over een ruime garage (circa 19 m²). 
De woning maakt gebruik van luchtverwarming, wat veel voordelen met zich mee brengt. Voor de gezellige sfeer is de woonkamer voorzien van een houtkachel.  
Tevens is er de mogelijkheid om een badkamer/slaapkamer te realiseren op de begane grond.
 
De woning is gelegen in de buurt Emmeloord-Revelsant-Zuid. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Qua bereikbaarheid is de woning prima bereikbaar. Gezien de ligging is het gezellige centrum van Emmeloord
in circa 7 minuten met de fiets prima bereikbaar en is er op loopafstand een supermarkt te vinden.   

Entree hal:
Toegang tot de woonkamer, royale woonkeuken, toilet, kantoor, eerste berging en wasruimte.

tweede berging:
Vanuit de eerste berging toegang tot de tweede berging, Vanuit deze tweede berging toegang tot de tuin en de garage.

Woonkeuken:
Vanuit de lichte keuken toegang tot de tuin. 

Woonkamer:
De royale woonkamer beschikt over veel lichtinval en is een ruimte waar je gezellig rond de houtkachel kunt zitten. Vanuit de woonkamer toegang tot het kantoor en de tuin.

Bovenverdieping:
Voorzien van een ruime overloop met 1 badkamer en 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met inloopkast en balkon. De badkamer is voorzien van een douche, tweepersoons bubbelbad, toilet en een dubbele wastafel. 

Door de ligging geeft deze woning het gevoel van rust en ruimte, echter staat u binnen een handomdraai in het gezellige winkelcentrum van Emmeloord. De woning ligt nabij de snelweg (A6)  op circa 4 kilometer. 
Kortom, veel privacy en ruimte met veel mogelijkheden!

Kenmerken