Beschrijving

Bieden vanaf Euro 170.000,- 

Op één van de mooiste plekjes van het stadje Sloten ligt deze karakteristieke authentieke twee onder een kap woning met aangebouwde bijkeuken en knusse binnentuin. De woning dateert van 1880 en de sfeervolle elementen zijn dan ook zoveel mogelijk behouden gebleven. 

De ruime sfeervolle woonkamer is royaal en licht.  Het authentieke plafond is prachtig hoog en er is een schoorsteen aanwezig met mogelijkheden voor een openhaard of houtkachel. De nette laminaatvloer loopt door in de keuken.

De royale woonkeuken met een aangrenzende badkamer is ideaal ingericht. De badkamer heeft een nette tijdloze uitstraling met een toilet, wastafel en regendouche. Ook is hier voldoende ruimte voor witgoed. De keuken heeft een 4 pits inductie, oven en vaatwasser. De koel- vriescombinatie staat in een 2de keukenblok ideaal met extra opbergruimte. 
De tuindeur in de keuken komt uit op een knusse en sfeervolle binnentuin met een poortdeur naar de voorkant van de woning. Tevens is er een opbergschuurtje met voldoende ruimte.

Via de houten open trap kom je op de knusse bovenverdieping met 2 slaapkamers, een toilet en cv ketel. ( Remeha Avanta ) De kleinste slaapkamer heeft een wastafel en dakraam en de ruimste slaapkamer beschikt over een dakkapel met uitzicht op de voorzijde van de woning. Ook hier is dubbelglas.
Het toilet boven is nog in aanbouw en kan naar wens af-getegeld worden. 

De gehele woning is voorzien van airconditioning en dubbelglas met uitzondering van een raam aan de achterzijde.

Omgeving:

Deze woning is gelegen in het karakteristieke elfstedenstadje Sloten. De historische stadskern is een monument op zich en ademt een rustieke sfeer. Sloten ligt aan het Slotermeer en aan de rand van het bekende Gaasterland, één van de allermooiste gebieden van de provincie met meren, fietspaden, wandelpaden, ruiterroutes, bossen, weilanden, vergezichten en een 9 holes natuurgolfbaan. Het gebied is goed ontsloten op de Randstad via de A6.

Indeling

Entree: hal met meterkast. De meterkast is geheel gerenoveerd.

Woonkamer: Ruime sfeervolle woonkamer met authentiek plafond en schoorsteen met mogelijkheden voor een openhaard of houtkachel. De laminaat vloer loopt netjes door naar de keuken.

Keuken: Royale woonkeuken met een aangrenzende badkamer met met toilet, wastafel en regendouche. Ook is hier voldoende ruimte voor witgoed. De keuken heeft een 4 pits inductie, oven en vaatwasser. De koel- vriescombinatie staat in een 2de keukenblok ideaal met extra opbergruimte. 
De tuindeur in de keuken komt uit op een knusse en sfeervolle binnentuin met een poortdeur naar de voorkant van de woning. Tevens is er een opbergschuurtje met voldoende ruimte.

Via de houten open trap kom je op de knusse bovenverdieping met 2 slaapkamers, een toilet en cv ketel. ( Remeha Avanta ) De kleinste slaapkamer heeft een wastafel en dakraam en de ruime slaapkamer beschikt over een dakkapel met uitzicht op de voorzijde van de woning. Ook hier is dubbelglas.
Het toilet boven is nog in aanbouw en kan naar wens af-getegeld worden.

Kenmerken