Over ons

Meindert Huizinga

Meindert heeft meer dan twintig jaar ervaring in de makelaardij. Als makelaar weet hij als geen ander hoe de huidige woningmarkt in elkaar zit, en blijft daarin meebewegen. Daarnaast vindt hij “service” een belangrijk aspect binnen de makelaardij, waarin hij laat zien altijd klaar te staan voor de klanten en relaties. Zijn transparante visie en ervaring is iets wat als zeer prettig wordt ervaren en zal dit zeker blijven uitdragen.

"Ondanks al het digitale tijdperk is persoonlijk contact met onze opdrachtgevers voor mij het belangrijkste."

Meindert Huizinga

Meindert


Paul Keetman

Paul is een makelaar van “deze tijd”, communicatief sterk en continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen die dit digitale tijdperk met zich mee brengt. Vanuit zijn jarenlange ervaring in de zorg weet hij dat communicatie, maar ook gevoel zeer belangrijke aspecten zijn in de makelaardij. Door zijn open en eerlijke benadering laat Paul aan de klanten merken dat elk individu, opdracht en verhaal bijzonder is. Dat vraagt om een unieke, passende strategie.

"Een gevoel is niet zomaar iets.. dat moet met zorg worden behandeld. Alleen dan kun je de beste service & kwaliteit bieden."

Paul Keetman

Paul

Neem contact op met ons